Prometne nesreće s ozlijeđenima

Jučer, 9. srpnja u Đurmancu i Poredju kod Huma na Sutli dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.


Jučer, 9. srpnja  u Đurmancu i Poredju kod Huma na Sutli dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

U Đurmancu je oko 4.50 sati na državnoj cesti D 1 došlo do slijetanja osobnog automobila van kolnika na travnatu niz visinu uslijed čega se vozilo prevrnulo na krov. 46-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede, a liječnička pomoć pružena mu je u zabočkoj Općoj bolnici gdje je zadržan na liječenju.

U Poredju kod Huma na Sutli se oko 15.15 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je maloljetnik (1994.) zadobio teške tjelesne ozljede. Nesreća se dogodila kad je mladić upravljajući mopedom prije stjecanja prava na upravljanje, u desnom zavoju prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom kojim je iz suprotnog smjera upravljala 50-godišnja hrvatska državljanka. Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u zabočkoj Općoj bolnici.

 
 
 


Stranica