Javni natječaj

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto: policijski službenik za nadzor i planiranje-projektant informacijskog sustava, 1 izvršitelj u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu krapinsko-zagorsku izvješćuje da će se testiranje kandidata/kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen u “Narodnim novinama” broj 64/2014. dana 26.05.2014. godine te na web stranici Ministarstva uprave i Policijske uprave krapinsko-zagorske održati dana 10. srpnja 2014. godine u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj, Matije Gupca 53, Zabok, s početkom u 8 sati u sobi br. 9.

 

POZIV NA TESTIRANJE KANDIDATA PRIJAVLJENIH NA JAVNI NATJEČAJ ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME

04. srpnja 2014. godine

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto: policijski službenik za nadzor i planiranje-projektant informacijskog sustava, 1 izvršitelj u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu krapinsko-zagorsku izvješćuje da će se testiranje kandidata/kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen u “Narodnim novinama” broj 64/2014. dana 26.05.2014. godine te na web stranici Ministarstva uprave i Policijske uprave krapinsko-zagorske održati dana

10. srpnja 2014. godine u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj, Matije Gupca 53, Zabok, s početkom u 8 sati u sobi br. 9.

Po dolasku radi provjere znanja, od kandidata/kandidatkinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati/kandidatkinje koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.

Za vrijeme pisane provjere znanja i sposobnosti kandidati/kandidatkinje se ne smiju služiti literaturom i zabilješkama, ne smiju napuštati prostoriju u kojoj se odvija testiranje i moraju obavezno isključiti mobitele.

Pisani dio testiranja sastoji se od:

  • poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske,
  • provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta.

Pravni izvori za pripremanje kandidata/kandidatkinja za testiranje objavljeni su na web stranici Policijske uprave krapinsko-zagorske,  kao prilog javnom natječaju.

Svaki kandidat/kinja pozvan/a na testiranje dužan/na je ponijeti pribor za pisanje (kemijska olovka plave boje). 

Smatra se da je kandidat/ kandidatkinja koji nije pristupio testiranju povukao/ povukla prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom/kandidatkinjom.

Kandidati/kandidatkinje koji/e zadovolje na provjeri znanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjeri znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, odnosno ostvare najmanje 5 bodova iz svakog  pojedinog testa, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom, a isti će se obavljati neposredno nakon utvrđivanja rezultata testiranja.

Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima/kandidatkinjama utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dotadašnjem radu. Smatrat će se da je kandidat/kinja zadovoljio/la na razgovoru (intervjuu) ako je dobio/la najmanje 5 bodova.

Imena kandidata/kandidatkinja koji udovoljavaju formalnim uvjetima iz javnog natječaja i koji su pozvani na testiranje možete saznati klikom  OVDJE

 

 

 

 

 Policijska uprava krapinsko-zagorska



Stranica