Policijski službenik Interventne jedinice policije naše Policijske uprave Luka Špehar pobjednik atletske cestovne utrke „Memorijal dvanaest kilometara za dvanaest redarstvenika“

Atletska cestovna utrka „Memorijal dvanaest kilometara za dvanaest redarstvenika“ trči se u čast i spomen na tragičnu pogibiju dvanaest redarstvenika u Borovu Selu, 2. svibnja 1991. godine

FOTO:PU krapinsko-zagorska

Jučer 2. svibnja, časno, dostojanstveno i s dužnim pijetetom u čast i spomen na tragičnu pogibiju dvanaest redarstvenika u Borovu Selu, 2. svibnja 1991. godine, u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj, održana je svečanost obilježavanja 31. obljetnice mučkog stradavanja dvanaest hrvatskih redarstvenika. Kao dio programa održana je Atletska cestovna utrka „Memorijal dvanaest kilometara za dvanaest redarstvenika“ u kojoj su sudjelovali policajci, vojnici, članovi sportskih udruga i građani koja se trčala ulicama Grada Vinkovca.

U cilj na Trgu bana Josipa Šokčevića u Vinkovcima, u muškoj konkurenciji, prvi je u cilj ušao Luka Špehar policijski službenik Interventne jedinice policije Policijske uprave krapinsko-zagorske.

U spomen na poginule junake, osim pobjednika Luke Špehara, iz Policijske uprave krapinsko- zagorske na memorijalu su trčali i Krunoslav Ivanušec, Sandro Šlogar i Mario Pavleković pripadnici Interventne jedinice policije iz Zlatara koji su također postigli zapažene rezultate.

Stranica