Sigurno s motociklom

Preventivno-edukativna aktivnost policije u suradnji sa motociklistima u Konjščini, Mariji Bistrici i Oroslavju

 
Motociklistička sezona je započela pa će Policijska uprava krapinsko-zagorske posebnu pozornost usmjeriti na sigurnost najrizičnijih i najranjivijih kategorija sudionika u cestovnom prometu među koje spadaju i vozači mopeda i motocikla.
 
U subotu 14. travnja 2022. godine, policijski službenici Policijske postaje Zlatar Bistrica i Policijske postaje Donja Stubica, u cilju podizanja razine sigurnosti motociklista, održati će zajedničku preventivnu aktivnost "Sigurno s motociklom" u  Konjščini, Mariji Bistrici i Oroslavju u suradnji s općinom Konjščina, općinom Marija Bistrica, gradom Oroslavjem te moto klubovima, „White Horses“ iz Konjščine i moto klubom, „Zagorski Orlovi“ iz Oroslavja.
 
U suradnji s Turističkom zajednicom općine Marija Bistrica te Nacionalnim svetištem Majke Božje Bistričke rektor svetišta vlč. Domagoj Matošević blagoslovit će motocikliste.
 
Preventivno-edukativnu aktivnost sastojati će se od teoretskog dijela kroz provođenje edukacije i poligona sigurne vožnje i vožnje motociklima, a provoditi će je policijski službenici za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Policijskih postaja Zlatar Bistrica i Donja Stubica.

Stranica