„Bicikl je voziti lako, ako znaš kako“

Učilica će se održati u nedjelju 9. listopada 2022. godine u Parku hrvatske mladeži u Zlataru i namijenjena je djeci od 9 do 14 godina

Foto: ilustracija

U nedjelju 9. listopada 2022. godine, od 15,00 sati, za djecu od 9 do 14 godina održat će se 2. Zlatarska biciklistička učilica koju organiziraju Policijska postaja Zlatar Bistrica i Društvo Naša djeca grada Zlatara.

Policijski službenici će upoznati djecu o pravilima ponašanja biciklista u prometu, o opasnostima u prometu i najčešćim greškama koje su uzrok prometnih nesreća. Također će se održati i praktični dio učilice koji će se održati na poligonu uz semafore, prometne znakove, razne prepreke i regulaciju prometa uz pomoć policijskog službenika, kao i ulicama grada Zlatara uz pratnju policijskih službenika.

Pozivamo djecu od 9 do 14 godina da sa roditeljima aktivno sudjeluju na učilici, te se na taj način upoznaju i educiraju o sigurnom sudjelovanju u prometu.

Djeca na Biciklističku učilicu trebaju doći sa ispravnim biciklima uz obavezno nošenje zaštitne kacige i u pratnji roditelja.




Stranica