Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

FOTO: ilustracija
 
  • Jučer, 2. lipnja 2024. godine, oko 04,30 sati, došlo je do prometne nesreće u Selnom u kojoj je jedna osoba zadobio lakše tjelesne ozlijede i dvije osobe teške tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće došlo je kada je 24-godišnji hrvatski državljanin zbog neprilagođene brzine osobnim automobilom prešao van kolnika u odvodni kanal i udario u zemljanu uzvisinu prilikom čega je došlo do prevrtanja automobila.  

Vozač 24-godišnjak prevezen je u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede, a ozlijeđena su i dva maloljetna putnika iz vozila. Putnici su isto tako prevezeni u Opću bolnicu Zabok gdje su im utvrđene jednom putniku teške tjelesne ozlijede i jednom putniku lakše tjelesne ozljede. Svo troje su zadržani na daljnjem liječenju.

Utvrđeno je kako je 24-godišnji vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 0,41 promila.
 
 
  • Isto tako jučer, oko 11,30 sati, u Vidovcu Krapinskom došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće došlo je jer 48-godišnji državljanin Slovačke nije prilagodio brzinu kretanja motocikla prometnoj situaciji i uslijed neočekivanog odvijanja prometa motociklom pao u odvodni kanal.

Vozač motocikla 48-godišnjak prevezen je u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede te je zadržan na daljnjem liječenju.
 
 

Stranica