Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Foto: ilustracija
 
  • Jučer, 6. lipnja 2024. godine, oko 07,30 sati u Trškom Vrhu došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.

Do prometne nesreće došlo je kada se 52-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući teretnim vozilom vozeći u natrag i okrećući se, nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u pometu, te je kotačem vozila prešao preko stopala 81-godišnje pješakinje.

Pješakinja je prevezena vozilom Hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Zabok, gdje je utvrđeno kako je zadobila teške tjelesne ozlijede.
 
  • Isto tako jučer, 6. lipnja oko 13 sati u Dubrovčanu došlo je do prometne nesreće u kojoj je motociklist zadobio teške tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće je došlo kada je 85-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilo u raskrižju oduzeo prednost prolaska motociklu kojim je upravljao 46-godišnji hrvatski državljanin.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 46-godišnji motociklist kojem je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok.

Apeliramo na sve sudionike u prometu kako samim ne poštivanjem prometnih propisa i nepažnjom znatno povećavaju mogućnost njihovog stradavanja, te savjetujemo da temeljem životnog i prometnog iskustva pokažu kako odgovorno i sigurno sudjelovati u prometu kako bi spriječili dovođenje u opasnost sebe i ostale sudionika u prometu.

Svim sudionicima u prometu savjetujemo oprez.


Stranica