Događaji na području Policijske uprave krapinsko-zagorske

Izdvojeni događaji tijekom proteklog vikenda

FOTO: ilustracija

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirana su dva kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo utaje te jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti su tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i dva prekršaja neovlaštenog posjedovanja droge.

Na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježeno je osam prometnih nesreća.

Sedam s materijalnom štetom do kojih je došlo u Mokricama zbog ne držanja dovoljnog razmaka između vozila, u Gorjanima Sutlanskim zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika, u Jertovcu uslijed nepropisnog mimoilaženja, u Dubravi Zabočkoj zbog ne držanja dovoljnog bočnog razmaka između vozila, u mjestu Luke Poljanske uslijed neprilagođene brzine, u Mokricama zbog nepropisne vožnje u natrag te u Oroslavju zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Velikom Trgovišću, vozač bicikla izgubio je nadzor nad vozilom uslijed jake alkoholiziranosti i pao s bicikla, utvrđena mu je koncentracija alkohola od 2,34 promila te je toj nesreći zadobio lakše tjelesne ozljede.

Od ostalih događaja, u sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“ evidentirana je jedna dragovoljna predaja oružja.

Stranica