Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

FOTO: ilustracija
 
  • U subotu 24. kolovoza 2024. godine, oko 12 sati, u Svetom Križu Začretje, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.

Do prometne nesreće došlo je kada, 80-godišnja hrvatska državljanka, upravljajući osobnim vozilom ulaskom u raskrižje oduzela prednost prolaska 29-godišnjem hrvatskom državljaninu vozaču motocikla koji je nakon sudara s osobnim vozilom pao s motociklom na kolnik.   

Vozilom Hitne medicinske pomoći 29-godišnji vozač motocikla prevezen je u Kliniku za traumatologiju u Zagreb gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.
 
  • Jučer, 25. kolovoza 2024. godine, oko 15 sati, u Andraševcu došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.

Do prometne nesreće došlo je kada, 43-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom prilikom uključivanja u promet nije propustio motocikl kojim je upravljao maloljetnik, te je došlo do udara motocikla u osobno vozilo.

Vozilom Hitne medicinske pomoći maloljetni vozač motocikla prevezen je u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.
 
  • Jučer, 25. kolovoza 2024. godine, oko 21,30 sati, u Klokovcu došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.
     
Do prometne nesreće došlo je na način kada 25-godišnji vozač upravljajući četverociklom, prije stjecanja prava i pod utjecajem alkohola od 1,90 promila oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin te je došlo do udara osobnog vozila u četverocikl i pada 25-godišnjeg vozača.

Vozač četverocikla, 25-godišnjak prevezen je u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.


 



 


 

 

Stranica