Događaji na području Policijske uprave krapinsko-zagorske

Slika /Novi direktorij/A-vozilo_3.jpg

Izdvojeni događaji tijekom proteklog vikenda

Od kriminaliteta evidentirano je jedno kazneno djelo krađe, dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo ubojstva i jedno kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti.
Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske tijekom vikenda obavili su očevide kod deset prometnih nesreća.
Sedam s materijalnom štetom, do kojih je došlo u Pregradi i Štrucljevu zbog neprilagođene brzine, u Budinščini zbog nepropisnog mimoilaženja, u Krapini uslijed nepropisne radnje vozilom, zatim u Vrankovcu zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika, u Zlataru i Mokricama zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika, dok vozači koji su skrivili prometne nesreće u Vrankovcu i Zlataru bili pod utjecajem alkohola od 1,96 i 1, 71 promila.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Slatini Svedruškoj zbog neprilagođene brzine jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.
Zatim, isto tako lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe u prometnoj nesreći do koje je došlo u Selnici, dok je vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću bio pod utjecajem alkohola od 1,58 promila.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Donjoj Batini uslijed neprilagođene brzine, vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta i oduzeta, ne koristeći sigurnosni pojas, pod utjecajem alkohola od 1,62 promila te je zadobio lakše tjelesne ozljede.
Od počinjenih prekršaja za izdvojit je pet prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Od ostalih događaja evidentirana je jedna dragovoljna predaja streljiva.

Stranica