Događaji na području Policijske uprave krapinsko-zagorske

Slika /Novi direktorij/Nove slike-MUP/Vozilo.jpg

Izdvojeni događaji tijekom proteklog vikenda

Foto: ilustracija

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirali smo jedno kazneno djelo teške krađe i dva kaznena djela nedozvoljene uporabe osobnih podataka.

Od prekršaja možemo izdvojiti jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga, jedan prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i dva prekršaja remećenja javnog reda i mira.

Na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježili smo 13 prometnih nesreća.

Devet materijalnom štetom do kojih je došlo u Budinščini zbog neprilagođene brzine, u Krapini i Mariji Bistrici uslijed nepropisne radnje vozilom, u Družilovcu i Maču zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, u Krušljevom Selu, Zlatar Bistrici i Polju Krapinskom zbog ne držanja dovoljnog razmaka između vozila te u Donjem Maclju zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.  

U Mariji Bistrici u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog ne držanja dovoljnog razmaka između vozila tri osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću upravljao je vozilom s 1,55 promila alkohola u organizmu. 

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Jertovcu zbog neprilagođene brzine.

U Svetom Križu Začretje u nesreći do koje je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede i jedna osoba teške tjelesne ozljede.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Mariji Bistrici zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću upravljao je vozilom s 2,08 promila alkohola u organizmu.  

Stranica