Izdavanje Propusnica po točci II. e. Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj

Slika /PU_KZ/Vijesti 2019/A-COVID 19.jpg

Stožeri civilne zaštite gradova i općina na području Krapinsko-zagorske županije nadležni su za izdavanje propusnica te će na stranicama gradova i općina objaviti obrazac zahtjeva u kojim građani trebaju obrazložiti potrebu izdavanja propusnice  

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, ukoliko iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština morate napustiti mjesto prebivališta ili stalnog boravišta potrebno je obratiti se nadležnim stožerima civilne zaštite radi izrade propusnice.
 
Stožeri civilne zaštite gradova i općina na području Krapinsko-zagorske županije nadležni su za izdavanje propusnica te će na stranicama gradova i općina objaviti obrazac zahtjeva u kojim građani trebaju obrazložiti potrebu izdavanja propusnice.

Uvažavajući preporuke pozivamo građane da ukoliko je moguće Propusnice, uz detaljno obrazloženje njihove potrebe, zatraže pisanim putem na e-mail adrese stožera civilne zaštite grada ili općine u mjestu prebivališta. Propusnica se izdaje na ime i prezime, s razlogom odobrenja i vremenom trajanja, ovjerena i potpisana od strane izdavatelja.
U slučaju potrebe za osobnim dolaskom i predajom zahtjeva u prostorije nadležnih Stožera molimo građane da se pridržavaju propisanih mjera zaštite.

 

Stranica