Održan Zagrebački 8. proljetni polumaraton

  • Slika /Novi direktorij/Nikola Štefanić 11.jpg
  • Slika
  • Slika

Medalja zlatnog sjaja pripala je policijskom službeniku Nikoli Štefaniću

Foto: Privatni album

Jučer, 26. ožujka održan je Zagrebački proljetni polumaraton, Zagreb21, na kojem su sudjelovali i policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske.

8. Zagrebački proljetni polumaraton – ZAGREB21 cestovna je atletska utrka ukupne duljine 21,098 m. Start i cilj nalaze se na zapadnom kolniku Ulice Hrvatske bratske zajednice, ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

U utrci sudjelovali su policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske, u kategoriji polumaratona sudjelovao je Nikola Štefanić koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji MUP-a, ali i ukupno završio na 4. mjestu. U kategoriji na 5 km sudjelovao je Zdenko Belošević te bračni par Antonio i Dijana Rihtar, isto tako policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske, postignuvši odlične rezultate.

Završivši atletsku utrku je odličan rezultat, dok su pritom i postigli vrhunske rezultate, čime su još jedanput pokazati zavidnu izdržljivost u postavljenim izazovima.

Pohvale svim policijskim službenicima Policijske uprave krapinsko-zagorske na sudjelovanju u cestovnoj atletskoj utrci te čestitamo Nikoli na osvojenoj zlatnoj medalji.

 

Stranica