Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika /Novi direktorij/Nove slike-MUP/foto pol auto blic.jpg

Dvije osobe su lakše ozlijeđene i jedna osoba teže

FOTO: ilustracija
 
U subotu, 10. veljače, oko 17 sati, u Borkovcu,  došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile lakše i jedna osoba teške tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće došlo je jer se 23-godišnji vozač osobnog vozila nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera gdje je došlo do sudara s osobnim vozilom koje je nailazilo pravilnom kolničkom trakom, a kojim je upravljala 40-godišnja vozačica. Nakon sudara, vozilo koji je upravljala 40-godišnja vozačica udarilo je i u vozilo kojim je upravljala 52-godišnja vozačica i nakon udara vozila su sletjela van kolnika.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 23-godišnji vozač koji je i također upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, dok su 40-godišnja vozačica i putnik iz vozila, dijete zadobili lakše tjelesne ozljede, medicinska pomoć pružena im je u Općoj bolnici Zabok.

Tijekom obavljanja očevida za sav promet bila je zatvorena ŽC 2169, te se promet u vremenu od 18,15 do 20,50 odvijao obilaznim pravcima.
 
 

Stranica