Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Slika /Novi direktorij/Nove slike-MUP/foto - ilustr - auto.jpg

Tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede

FOTO: ilustracija
 
U petak, 22. ožujka 2024. godine, oko 15 sati, u Petrovoj Gori došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.
Do prometne nesreće došlo je kada se, 75-godišnja hrvatska državljanka, upravljajući traktorom nizbrdo nije kretala što bliže desnom rubu kolnikom već je izgubila nadzor nad vozilom, prešla van ruba kolnika i udarila traktorom u obiteljsku kuću. Vozilom hitne medicinske pomoći 75-godišnjakinja prevezena je u Opću bolnicu Zabok, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozlijede.

U subotu, 23. ožujka, oko 20 sati u Donjem Škrniku došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.
Prometna nesreća dogodila se na način što 55-godišnji hrvatski državljanin brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste te je vozilom sletio van ruba kolnika na šljunčano-travnatu površinu, dalje u zanošenju vozila udario u drvo te sletio u odvodni kanal.

Vozač i putnik vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni su u Opću bolnicu Zabok, 61-godišnjak je potom prevezen dalje u Kliničku bolnicu Dubrava, dok je 55-godišnjak zadržan u Općoj bolnici Zabok. Vozač, 55-godišnjak i putnik 61-godišnjak zadobili su teške tjelesne ozljede.

55-godišnjem vozaču izuzeti su uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.


 

Stranica