U slijetanju osobnog automobila dvije osobe zadobile teške tjelesne ozlijede

Slika /Novi direktorij/Nove slike-MUP/Policija2.jpg

Teško stradali 18-godišnji i 20-godišnji hrvatski državljani

FOTO: ilustracija

Danas, 10. ožujka 2024. godine, oko 4,40 sati, u Budinščini je došlo do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozlijede.

Uslijed neprilagođene brzine na nizbrdici vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom, zatim je vozilo prešlo na lijevu stranu kolnika gdje je lijevim prednjim kotačem udarilo u rubni kamen povišenog asfaltnog nogostupa i preko nogostupa sletjelo na travnatu površinu, gdje je prednji dio vozila udario najprije u metalni stup javne rasvjete, potom i u betonski stup električnih vodova, uslijed čega je došlo do zanošenja vozila i udara u metalnu ogradu i slijetanja u dvorište obiteljske kuće te je  došlo do rotacije vozila i udara u jedno, a zatim i u drugo stablo.

Uslijed udaraca iz osobnog automobila ispali su 18-godišnji i 20-godišnji hrvatski državljani, koji su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zabok, gdje su im utvrđene teške tjelesne ozlijede.

Zbog obavljanja očevida od 05,00 do 11,20 sati za sav promet bila je zatvorena dionica ceste u Budinščini te se promet odvijao obilazno.

U cilju utvrđivanja vozača osobnog automobila nastavlja se kriminalističko istraživanje.

Stranica