Zvonimir Petrović je novi načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske

  • Slika /Novi direktorij/Novi načelnik 11.JPG
  • Slika

Rješenje o imenovanju novom načelniku uručio je zamjenik glavnog ravnatelja policije Zoran Ničeno

Foto: PU krapinsko-zagorska

Nakon provedenog internog oglasa i testiranja, Zvonimir Petrović je s 23. ožujkom 2023. imenovan za načelnika Policijske uprave krapinsko-zagorske.
 
Načelniku Zvonimiru Petroviću je rješenje o imenovanju danas uručio zamjenik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave za granicu Zoran Ničeno te je ovom prilikom održan i kolegij kojem su prisustvovali zamjenik načelnika policijske uprave, voditelji službi i načelnici policijskih postaja.
 
Zamjenik glavnog ravnatelja policije Zoran Ničeno zahvalio je na dobroj suradnji dosadašnjem načelniku Policijske uprave Željku Košutiću te pohvalio rad svih djelatnika policijske uprave.
 
Novi načelnik Zvonimir Petrović rođen je 1973. godine u Tomislavgradu (BiH), a tijekom svoje policijske karijere obavljao je poslove od policijskog službenika do nekoliko rukovodećih funkcija, dok je većinu karijere proveo u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
 
Zahvalio je svima na dobrodošlici, susretljivosti i spremnosti na suradnju te smatra kako Policijska uprava krapinsko-zagorska ima kvalitetne temelje i dobre zaposlenike koji će i ubuduće svoje zadaće, kao i do sada, obavljati kvalitetno i profesionalno.
 

Stranica