Događaji na području Policijske uprave krapinsko-zagorske

Slika /Novi direktorij/Nove slike-MUP/IMG_2802.JPG

Izdvojeni događaji tijekom proteklog vikenda

FOTO: ilustracija

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirano je jedno kazneno djelo teške krađe.
Od prekršaja izdvajamo tri prekršaja neovlaštenog posjedovanja droga.

Na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježeno je 10 prometnih nesreća.

Četiri s materijalnom štetom do kojih je došlo Strmcu Stubičkom, Mihanović Dolu, Krapini i Zlataru, uzroci tih prometnih nesreća bili su oduzimanje prednosti prolaska, ne kretnje vozilom uz desni rub kolnika te u dvije nesreće nepropisna vožnja unatrag.
Vozači koji su skrivili prometne nesreće upravljali su i vozilima pod utjecajem alkohola, u  Zlataru vozač s 2,18 promila te u Krapini vozač s 2,09 promila.

Potom, prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

U Borkovcu su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, jedna osoba teške tjelesne ozljede, a do prometne nesreće je došlo zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.

Zbog neprilagođene brzine došlo je do prometne nesreće u Oroslavju gdje je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, a nesreću je skrivio vozač pod utjecajem alkohola od 2,42 promila.

U Ratkovcu je do prometne nesreće došlo zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,88 promila i u toj nesreći dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede.

Prometna nesreća do koje je došlo u Selnici zbog nepropisne radnje vozilom, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

U Pregradi je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, a do prometne nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine.  

Isto tako u Oroslavju do prometne nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine, a u toj nesreći dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede.

Od ostalih događaja, možemo izdvojiti dvije dragovoljne predaje oružja i streljiva te dva požara do kojih je došlo u Donjem Vinu, požar bala sijena i u Donjoj Batini manji požar suhe trave i niskog raslinja.
 

Stranica