Prometna učilica

  • Slika /Novi direktorij/Slike preventivnih aktivnosti i PDF/Zlatar 1.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Održana s ciljem unaprjeđenja sigurnosti prometa kod djece i mladih sudionika u prometu

FOTO: PU krapinsko-zagorska

U Srednjoj školi Zlatar danas, 14. veljače održana je dodjela nagrada i priznanja za učenike, mentore i škole na 6. državnom natjecanju srednjoškolaca iz poznavanja prometnih propisa „ Prometna učilica“.

„Prometna učilica“ kao web platforma namijenjena je za učenje, poučavanje i provjeru znanja iz prometne kulture, prometnih propisa i prometnih pravila s ciljem unaprjeđenja sigurnosti prometa kod djece i mladih sudionika u prometu.

Srednja škola Zlatar osvojila je 1. mjesto u konkurenciji srednjih škola Republike Hrvatske. Izvrsnim pojedinačnim rezultatima ističu se Lana Hegol, učenica 3.U razreda s osvojenih 2.154,25,  Jakov Petrović, učenik 2.G razreda s osvojenih 2.092,25 bodova, Marin Papeš, učenik 4.LT razreda s osvojenih 2.136,50 bodova, Nika Pezić, učenica 2. LT razreda s osvojenih 2.049,75  bodova, Jana Gorički, učenica 1.G razreda s osvojenih 1.966,25 bodova, učenica Petra Habazin, učenica 3.U razreda s osvojenih 2.151,50 bodova, učenik Martin Koralija, učenik 4. LT razreda s osvojenih 2.123,75 bodova,
Mentori učenicima bili su Stjepan Pisačić, dipl.ing., Goran Šalika, dipl.ing. i Vesna Pisačić, prof.

Predstavnici organizatora natjecanja gospodin Miron Huljak iz ravnateljstva MUP-a i gospodin Marijan Grmovšek iz Policijske uprave krapinsko-zagorske, gospodin Mario Duktaj i gospodin Davor Klenkar iz Policijske postaje Zlatar Bistrica te gospodin Milan Stevanović iz tvrtke Moj Telekom d.o.o. podijelili su nagrade i priznanja uspješnim učenicima i mentorima te posebnu nagradu Srednjoj školi Zlatar kao najuspješnijoj školi na natjecanju.
Ravnatelj Srednje škole Zlatar gospodin Mladen Pavetić, dipl.oec., zahvalio je svima na sudjelovanju u ovoj svečanosti sa željom da se i sljedeće godine postignu ovako lijepi rezultati.

Stranica