Suradnja Policijske uprave krapinsko-zagorske s Gradom Pregrada i Općinom Hum na Sutli

Slika /Novi direktorij/Nove slike-MUP/Pregrada-sastanak.jpg

Reorganizacijom ustrojstvenih jedinica sigurnost građana podići će se na višu razinu

Foto: Grad Pregrada

Danas, 19. svibnja, održan je sastanak kojem je domaćin bio gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, uz njega sastanku su prisustvovali načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Josip Bukvić, načelnik Policijske postaje Krapina s Policijskom ispostavom Pregrada Dubravko Kunštek, Romeo Vdović voditelj Policijske ispostave te predstavnik općine Hum na Sutli Rajko Jutriša.
 
Gradonačelnik Vešligaj i predstavnik općine Jutriša naglasili su kako je u dosadašnjem radu suradnja s djelatnicima Policijske postaje Pregrada bila odlična, zbog čega je Pregrada nekoliko godina, kao grad, bila proglašena jednim od najsigurnijih gradova u Republici Hrvatskoj i to baš zavaljujući suradnji policije s jedinicama lokalne samouprave. Također su ga upoznali sa specifičnim problemima u prometu, dnevnim migracijama stanovništva i lošeg stanja pojedinih dionica cesta.
 
Načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Josip Bukvić prisutnima je pojasnio razloge reorganizacije MUP-a u cijelosti, a također je naglasio kako će novim ustrojem građanima i dalje biti dostupne sve usluge policije kao i do sada. I nadalje će naglasak biti na međusobnoj suradnji, kako bi se sigurnost građana podigla na još veći nivo te kako bi se svi građani osjećali sigurno.

Stranica