Vikend sažetak

Slika /PU_KZ/Vijesti 2019/A11bljeskalica.jpg

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je jedno kazneno djelo i tri prometne nesreće.

Evidentirano je jedno kazneno djelo krađe.
Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod tri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta, a one su se dogodile u Donjoj Stubici uslijed nepropisne radnje vozilom, u Borkovcu zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake i u Pavlovcu Zabočkom zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila.
Od ostalih događaja evidentirano je pet manjih požara trave i suhog raslinja bez štete do kojih je došlo u Ravnom Brezju, Juranšćini, Vižovlju, Donjem Vinu i Galovcu Začretskom, te jedan požar čađe u dimnjaku obiteljske kuće u Klenovcu Humskom koji je također bio bez štete, nema ozlijeđenih osoba.
U sklopu akcije "Manje oružja-manje tragedija" jedna je osoba policijskim službenicima dragovoljno predala jednu pušku domaće izrade, dok je u Maloj Erpenji pronađena jedna ručna bomba koju je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite Policijske uprave krapinsko-zagorske.
U Lovrećim selima došlo je do prevrtanja traktora i radnog stroja prilikom čega su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozlijede i jedna osoba lakše tjelesne ozlijede.
 

Stranica